02 okt.

AI in Adobe Creative Cloud

event Opleidingen
edit_note 02 juli 2024
AI in Adobe Creative Cloud

AI in Adobe Creative Cloud

schedule 1 uur (19:00 - 20:30)
school Online
group 78/80 plaatsen beschikbaar
Niveau: star
02 okt.
Tijdens de online Creative Cloud avond ontdek je de kracht van AI bij video-, audio- en fotobewerking. Bijvoorbeeld hoe je automatische kleurcorrectie inzet, snel ondertitels maakt met Speech to Text en audio levelt met Audio Ducking. Ook worden de nieuwste AI-functies van Adobe Photoshop behandeld.

Over de trainer

Cato-Margo van Rheenen Peekel is een ervaren en gecertificeerd trainer in Adobe software. Daarnaast is ze actief in de media als regisseur en voice-over. Ook is ze editor, onder meer voor Omroep MAX.

Overige informatie

Deze training, die speciaal is georganiseerd ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de lokale omroepen, wordt via Microsoft Teams aangeboden. De training is voor een grotere groep en is bedoeld om te inspireren, waardoor het zich onderscheidt van andere trainingen. Mis deze trainingen niet en meld je ook aan voor de andere avonden om nog meer inzichten en inspiratie op te doen! Uitleg over de opleidingsniveaus vind je op https://www.nlpo.nl/opleidingsniveaus/ Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

Startdata

Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

02 okt.
02-10-2024 tot
02-10-2024
1 uur
(19:00 - 20:30)
Online


Online

Vergelijkbaar

Passend bij Techniek