03 okt.

Verschillende generaties bij de lokale omroep

event Opleidingen
edit_note 02 juli 2024
Verschillende generaties bij de lokale omroep

Verschillende generaties bij de lokale omroep

schedule 1 uur (19:00 - 20:30)
school Online
group 79/80 plaatsen beschikbaar
Niveau: star
03 okt.
Van babyboomers tot Gen Z; bij de lokale omroep ontmoeten verschillende generaties elkaar op de werkvloer. Dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. Wat zijn de verschillen tussen deze generaties en wat kunnen ze van elkaar leren? Hoe zorg je er als leidinggevende voor dat je het beste uit de verschillende generaties medewerkers haalt? En hoe geef je ruimte aan creativiteit en journalistieke scherpte en zorg je voor een open en veilige sfeer? In deze online sessie geeft Bas Gemmink antwoord op deze en veel meer vragen.

Over de trainer

Bas werkt al tientallen jaren op verschillende redacties bij de publieke omroep en was eindredacteur bij de NOS. Hij heeft onder andere leidinggevenden gecoacht bij AVRO/TROS, EO, Omroep Flevoland en verschillende lokale omroepen.

Overige informatie

Deze training, die speciaal is georganiseerd ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de lokale omroepen, wordt via Microsoft Teams aangeboden. De training is voor een grotere groep en is bedoeld om te inspireren, waardoor het zich onderscheidt van andere trainingen. Mis deze trainingen niet en meld je ook aan voor de andere avonden om nog meer inzichten en inspiratie op te doen! Uitleg over de opleidingsniveaus vind je op https://www.nlpo.nl/opleidingsniveaus/ Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

Startdata

Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

03 okt.
03-10-2024 tot
03-10-2024
1 uur
(19:00 - 20:30)
Online


Online

Vergelijkbaar

Passend bij