16 nov.

Leidinggeven in een journalistieke omgeving

event Opleidingen
edit_note 03 juli 2024
Leidinggeven in een journalistieke omgeving

Leidinggeven in een journalistieke omgeving

schedule 6 uur (10:00 - 16:00)
school Utrecht
group 8/8 plaatsen beschikbaar
Niveau: star star star
16 nov.
Geen vergaderingen waar niks uitkomt, geen halfzachte ideeën van je redacteuren meer en geen blikken meer naar jou om te vragen wat er moet gebeuren. Als moderne leidinggevende weet je de redactie zó te motiveren en te coachen dat iedereen ontspannen en vol vertrouwen aan het werk is. Hoe kom je daar? Wat is daar voor nodig? In ieder geval een leidinggevende die goed kijkt naar de redactie en op tijd ingrijpt of juist laat gaan. In deze training krijg je vaardigheden aangereikt die jou helpen om je redactie verder te brengen. Je leert hoe je weerstand kan ombuigen in enthousiasme en hoe je een negatieve sfeer kan omzetten naar een positieve sfeer. De training is zowel geschikt voor leidinggevenden met ervaring als journalisten die recent zijn doorgestroomd naar een leidinggevende functie.

Over de trainer

Deze training wordt gegeven door Bas Gemmink. Bas werkt al tientallen jaren op verschillende redacties bij de publieke omroep en was eindredacteur bij de NOS. Hij heeft onder andere leidinggevenden gecoacht bij: AVRO/TROS, EO, Omroep Flevoland en lokale omroepen.

Overige informatie

Deze training heeft een opleidingsniveau van 3 sterren. Uitleg over de opleidingsniveaus vind je op https://www.nlpo.nl/opleidingsniveaus/ Tijdens deze training wordt lunch verzorgd door de NLPO. Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

Startdata

Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

16 nov.
16-11-2024 tot
16-11-2024
6 uur
(10:00 - 16:00)
Utrecht


Utrecht

Vergelijkbaar

Passend bij Management & Bestuur