13 dec.

Interviewen met lef

mic
Interviewen & Presenteren
location_on
Regio Venlo
event Opleidingen
edit_note 03 juli 2024
Interviewen met lef

Interviewen met lef

schedule 7 uur (10:00 - 17:00)
school Venlo
group 10/10 plaatsen beschikbaar
Niveau: star star
13 dec.
Ben je (schrijvend) journalist en wil je beter leren interviewen? In deze training leer je hoe je door een goede voorbereiding tijdens het gesprek de juiste vragen stelt en de regie houdt. Daarnaast is er aandacht voor sfeerbehoud, ook wanneer je je kritisch opstelt. ’s Ochtends wordt de theorie behandeld, ’s middags train je je interviewvaardigheden aan de hand van praktische opdrachten. Daardoor krijg je een beter beeld van je sterke punten én verbeterpunten.

Over de trainer

Voordat Ghislaine Plag aan de weg timmerde bij NPO Radio 1, werkte ze onder meer voor lokale omroep Fantasy FM, Omroep Brabant en RTV Rijnmond. Onlangs nam ze afscheid van het radioprogramma Spraakmakers. Nu werkt ze als freelancer voor onder andere NOS Sport. Haar vermogen om de afstand tussen de presentator en de luisteraar te verkleinen, leverde haar recentelijk de Marconi Oeuvre Award op.

Overige informatie

Deze training heeft een opleidingsniveau van 2 sterren. Uitleg over de opleidingsniveaus vind je op https://www.nlpo.nl/opleidingsniveaus/ Tijdens deze training wordt een lunch verzorgd door de NLPO. Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

Startdata

Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

13 dec.
13-12-2024 tot
13-12-2024
7 uur
(10:00 - 17:00)
Venlo


Venlo

Vergelijkbaar

Passend bij Interviewen & Presenteren