07 dec.

Onder de 25: jonge mediamakers (audio)

event Opleidingen
edit_note 03 juli 2024
Onder de 25: jonge mediamakers (audio)

Onder de 25: jonge mediamakers (audio)

schedule 7 uur (10:00 - 17:00)
school Hilversum
group 8/8 plaatsen beschikbaar
Niveau: star
07 dec.
Ben je maximaal 24 jaar en ben je actief bij de lokale omroep? Dan is deze opleidingsdag voor jonge medewerkers er speciaal voor jou! Samen met leeftijdsgenoten word je een dag lang getraind zodat je nog betere content/producties kunt maken voor je omroep. Lever jij een bijdrage aan radioprogramma’s, podcasts of andere audio-projecten van de lokale omroep? Bijvoorbeeld als dj, programmamaker, podcaster of techneut? Tijdens deze training krijg je tips voor zowel de voorbereiding (format, redactie en productie) als voor de presentatie van de uitzending of opname zelf. Ook ga je aan de slag met het voorbereiden van een radioprogramma/podcast en neem je deze ook daadwerkelijk op. Na afloop luisteren we de opnames gezamenlijk terug en krijgt iedereen feedback op zijn of haar bijdrage.

Over de trainer

Pierre begon zijn radiocarrière in 1992 als dj op Radio 3FM. In 2003 was hij programmaleider bij FunX en werd later de vaste coach van De Veronica Radioschool. Tegenwoordig coacht hij dj’s van onder meer NPO Radio 2, NPO Radio 5, NPO Klassiek en Radio538.

Overige informatie

Bij aanmelding kies je voor de training Audio. Omdat beide in Hilversum worden gehouden, kun je tijdens de lunch en de borrel kennis en ervaringen met elkaar delen, ook met deelnemers van de training Video. Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

Startdata

Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

07 dec.
07-12-2024 tot
07-12-2024
7 uur
(10:00 - 17:00)
Hilversum


Hilversum

Vergelijkbaar

Passend bij Radio & Podcast