08 nov.

Kort en concreet schrijven - door ANP

location_on
Den Haag
event Opleidingen
edit_note 03 juli 2024
Kort en concreet schrijven - door ANP

Kort en concreet schrijven - door ANP

schedule 3 uur (13:00 - 16:00)
school 's-Gravenhage
group 12/12 plaatsen beschikbaar
Niveau: star star
08 nov.
Hoe zorg je ervoor dat jouw berichten nieuwswaardig zijn en een breed publiek aanspreken? Daar zijn ze bij het ANP dag in dag uit mee bezig. Die kennis dragen ze graag over aan (beginnende) contentmakers en journalisten. Tijdens de training krijg je onder meer uitleg over storytelling en koppen maken, maar ook hoe je teksten inkort en spannend maakt. Na de training werk je aan een schrijfopdracht. Hier krijg je na afloop persoonlijke feedback op.

Over de trainer

Arnold Vonk is trainer en adviseur bij ANP Business. Met zijn achtergrond als eindredacteur van kranten en tijdschriften weet hij hoe je het tot de voorpagina’s schopt en hoe je zelfs de lastigste onderwerpen behapbaar maakt voor een groot publiek. Door zijn ervaring als leraar weet hij zijn workshops op een fijne manier af te wisselen.

Overige informatie

Deze training heeft een opleidingsniveau van 2 sterren. Uitleg over de opleidingsniveaus vind je op https://www.nlpo.nl/opleidingsniveaus/ Tijdens deze training wordt geen lunch verzorgd door de NLPO. Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

Startdata

Bij het inschrijven voor kosteloze deelname zijn er een paar voorwaarden, deze vind je onder spelregels.

08 nov.
08-11-2024 tot
08-11-2024
3 uur
(13:00 - 16:00)
's-Gravenhage

Prinses Beatrixlaan 582
2595 BM 's-Gravenhage

Vergelijkbaar

Passend bij Den Haag