Boek 50 jaar lokale omroep - het verhaal van lokaal

feed Nieuws
edit_note 17 september 2024

Alle omroepen ontvangen in de tweede week van oktober een exemplaar van het jubileumboek ’50 jaar lokale omroep – het verhaal van lokaal’. Het jubileumboek is sinds 5 oktober ook verkrijgbaar in de bekende (online) boekwinkels.

Eerste exemplaar
Het eerste exemplaar is in de jubileumweek op woensdag 2 oktober 2024 overhandigd aan Zijne Majesteit Willem-Alexander. Het tweede exemplaar is tijdens de Lokale Media Awards op zaterdag 5 oktober overhandigd aan de sector. Sindsdien worden de boeken ook uitgeleverd. Alle lokale omroepen ontvangen één gratis exemplaar. Ook kunnen alle omroepmedewerkers in Nederland het boek voor maximaal een jaar online gratis inzien. Dat kan door je te registreren via dit formulier.

Bestel er nu een voor thuis
Wil je liever zelf een exemplaar op de plank hebben liggen? Bestel er dan een via de bekende boekhandels of online via je favoriete aanbieder. Het boek kost 29,99 euro en er is ook een e-pub variant beschikbaar.

Over het boek
Het jubileumboek is geschreven door Arjan Snijders, met bijdragen van Astrid de Jong. Snijders werkte zelf bij de Domroep (1989), Stadsomroep Arnhem (1991-1993) en Stadsomroep Utrecht (1992-1995). Hij maakte hier onder meer een jongerenprogramma met Erik Mouthaan en Lisette Rooseboom. Daarnaast hebben verschillende NLPO-medewerkers geholpen met de samenstelling van het boek.

Het boek neemt je mee op een reis vol wetenswaardigheden, leuke feitjes, nostalgische verhalen en een gedetailleerde tijdlijn, aangevuld met fantastische foto’s van toen en nu. Kortom, een boek voor en van de lokale omroep!

50 jaar lokale omroep

Vergelijkbaar

Wellicht interessant