Meld je nu aan voor de Inspiratiedag, LMA’s en het jubileumfeest

feed Nieuws
edit_note 08 augustus 2024
De lokale omroep bestaat 50 jaar en dat vieren we groots! Op 5 oktober sluiten we de jubileumweek af met een gecombineerd evenement. Overdag vindt de NLPO Inspiratiedag plaats, gevolgd door de uitreiking van de Lokale Media Awards (LMA’s) en een jubileumfeest in de avond. Het is vanaf vandaag mogelijk voor omroepmedewerkers van lokale omroepen zich aan te melden voor de verschillende programmaonderdelen.

De dag begint met de NLPO Inspiratiedag. Gedurende de middag zijn er keuzesessies met onder andere ‘Presenteren voor de lokale omroep’ met Amber Brantsen, een sessie met Jan de Hoop en Coen Lievaart over de geheimen van natuurlijk presenteren en de sessie ‘Luister naar je luisteraar!’ met Tim Klijn. Deze sessies bieden een kans om te leren van experts en collega’s te ontmoeten.

Sparkling gold

In de avond staat de uitreiking van de Lokale Media Awards centraal. Dit evenement begint om 19.00 uur, met een diner vanaf 18.00 uur. De presentatie is in handen van Klaas van Kruistum en de dresscode is ‘Sparkling gold’. De vakjury zal awards uitreiken in zes categorieën: nieuws en achtergronden, audio, video, presentatie, aanstormend talent en maatschappelijke impact. Ook wordt de award voor Omroep van het Jaar uitgereikt. De LMA’s zijn hèt moment om de inzet van lokale omroepen te erkennen.

Feestelijke Afsluiting 

Na de uitreiking start om 20.15 uur het jubileumfeest. Coverband ALL-IN zorgt voor een feestelijke muziek. Een avond om samen te genieten en terug te blikken op 50 jaar lokale omroep. Iedereen die de afgelopen decennia heeft bijgedragen aan de sector is welkom.

Meld je aan!

Wil je deze dag niet missen? Meld je aan en geef bij je registratie aan bij welke programmaonderdelen je aanwezig zult zijn. Ook als je niet aan het avondprogramma deelneemt, ben je welkom om te blijven voor het streetfood diner. De locatie van de hele dag is Theater Gooiland in Hilversum.

Vergelijkbaar

Wellicht interessant