Vier omroepen maken kans op de titel Omroep van het Jaar 2024

feed Nieuws
edit_note 11 juli 2024

1Twente, OPEN Rotterdam, RTV NOF en Studio Alphen zijn genomineerd voor de titel ‘Omroep van het Jaar 2024’. De vakjury heeft de genomineerden geselecteerd op basis van de stappen die de omroepen hebben gemaakt op het gebied van professionalisering, vernieuwing en talentontwikkeling.

De vakjury bestaat uit voorzitter Milouska Meulens (auteur en presentatrice), Fiona Arens (directeur Nederlands Philharmonisch Orkest), John Olivieira (lid van de Raad voor Cultuur) en Evert Cuijpers (directeur van Omroep Venlo, de winnende omroep van vorig jaar).

Om te bepalen welke omroep uiteindelijk de titel wint, bezoekt de jury de komende periode alle genomineerden voor verdiepende gesprekken.

Bekendmaking winnaar

Welke omroep de titel ‘Omroep van het Jaar 2024’ wint, wordt bekendgemaakt tijdens de feestelijke uitreiking van de Lokale Media Awards op zaterdagavond 5 oktober in Theater Gooiland.

Deze dag is de afsluiting van de jubileumweek ’50 jaar Lokale Omroep’. In de middag vindt eerst de Inspiratiedag plaats, gevolgd door de uitreiking van de Lokale Media Awards met aansluitend een Jubileumfeest. Meer informatie volgt binnenkort, zet de datum alvast in je agenda!

Vergelijkbaar

Wellicht interessant